CAMPIONATUL NATIONAL DE KATA 2017


Asociatia Clubul Sportiv D’IPPON N.S. – Brasov, are deosebita placere de a va invita sa participati la
Campionatul National de Ashihara Karate 2017
 proba kata - copii, cadeti,juniori, seniori si veterani,
eveniment organizat in parteneriat cu Federatia Romana de Arte Martiale.


Campionatul va avea loc la Sala Sporturilor “D. P. Colibasi” din Brasov, in data de 19 Noiembrie 2017.


1. Conditii de participare cluburi sportive:
Certificat de Identitate Sportiva;
Viza anuala de functionare pentru anul 2017 la FRAM;

2. Conditii de participare pentru sportivi:
Viza FRAM 2017 (pasaport sportiv);
Viza medicala valabila in ziua concursului;
Asigurare medicala in caz de accidente;
Acordul scris al parintilor sau reprezentantilor legali;
Taxa de participare la competitie in cuantum de 75 lei pentru concurentii care participa la o singura proba, individual sau echipe, si 100 lei pentru sportivii care participa la ambele probe;

3. Modalitatea de inscriere:
Inscrierea sportivilor se face on-line pe site-ul www.frak.ro, pana la data  07.11.2017. Intre 07 - 10.11.2017 se verifica si confirma datele inscrise. In data de 13.11.2017 se afiseaza listele finale!
Inscrierea arbitrilor se face de asemenea on-line, respectand criteriul sportivilor participanti;

4. Echipament:
Fiecare participant la competitie va purta uniforma oficiala in conformitate cu Regulamentul de ASHIHARA KARATE, asa cum este mentionat la capitolul 4!

5. Categorii de concurs:
Concurentii vor fi impartiti in 8 categorii individuale atat la feminin cat si la masculin iar alte 4 categorii vor fi pentru echipe. Vezi ANEXA 1.
In fiecare categorie la individual, competitorii vor participa in concurs cu executiile de kata conform grupei din care face parte in functie de grad. Concurentii vor putea executa un kata aferent unei grupe superioare de grad. Vezi ANEXA 2.
In fiecare categorie la echipe, sportivii vor participa in concurs cu executiile de kata conform grupei din care face parte coechipierul cu gradul superior!
Categoriile care nu vor avea numarul necesar de concurenţi (minim 5) vor fi anulate, iar sportivii vor participa la urmatoarea categorie superioara, cu acordul acestora.

6. Regulament de concurs:
Ramane in vigoare Regulamentul de ASHIHARA KARATE coroborat cu amendamentele propuse de Comisia de Arbitraj.

7. Verificarea documentelor:
Fiecare club va prezenta un tabel cu toti sportivii inscrisi in concurs. Tabelul va fi semnat si stampilat de reprezentantul legal al cubului si va fi predat organizatorului in seara dinaintea concursului.
Viza medicala valabila in ziua concursului (eliberata de un centru de medicina sportiva sau medic de medicina sportiva). Daca vizele sunt puse pentru mai multi sportivi pe un tabel comun, se va atasa tabelul respectiv.

Asigurare medicala in caz de accidente. Se va scana sau fotografia fiecare viza medicala in parte sau tabelul daca asigurarea este facuta pentru grup (polita si tabelul cu sportivi).
Acordul scris al parintilor.
Taxa de participare 75 lei respectiv 100 lei se va vira in contul Asociatiei Clubul Sportiv D’IPPON N.S. deschis la BRD Brasov, pana in data de 10.11.2017; COD IBAN: RO05 BRDE 080S V524 8071 0800
Toate documentele mentionate mai sus vor fi transmise pe email pana pe data de 10.11.2017, urmand ca originalele sa fie predate in ziua competitiei!
Mentiune speciala: in ziua concursului sportivii care nu au actele transmise prin email si/sau taxa de participare nu este virata in contul Asociatiei vor fi descalificati.


   
Persoane de contact:
- pentru situatii legate de arbitraj:
            Nicolae DASCALU - 0740 498 152 - snicudascalu@yahoo.com
- pentru situatii legate de organizare:
            Eduard HUTANU - 0722 434 303 - eduardhutanu@gmail.com